Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Shark Night

Κολλεγιόπαιδα πηγαίνουν να περάσουν το Σαββατοκύριακο τους σε ιδιόκτητο νησί σε λίμνη της Αμερικής. Δυστυχώς όμως για αυτούς το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης και της κρεπάλης θα εξελιχθεί σε ένα λουτρό αίματος καθώς η λίμνη έχει γεμίσει από καρχαρίες που διψούν για αίμα.
Εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με μία ταινία που προσπαθεί να κλέψει λίγη από τη δόξα του περσινού Piranha. Δυστυχώς όμως για εμάς δεν τα καταφέρνει. Οι σκηνές δράσεις είναι πολύ υποτονικές(σε σημείο βαρεμάρας δηλαδή), ενώ ο σκηνοθέτης παίρνει την δημιουργία του πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι θα έπρεπε καθώς λείπει παντελώς το στοιχείο του χαβαλέ(και το οφθαλμόλουτρο) που υπήρχε στην ταινία Piranha και που την έκανε να βλέπετε ακόμα πιο ευχάριστα από το φιλοθέαμον κοινό. Για σύγκριση με άλλες ταινίες που χρησιμοποιούν το συμπαθή κατά άλλα καρχαρία σαν δολοφονική μηχανή(Jaws, Deep Blue Sea) ούτε λόγος φυσικά. Μοναδική όαση αποτελεί το γεγονός πως η ταινία θα προβληθεί υπό τη μορφή 3D αλλά και αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να τη σώσει από το να χαρακτηριστεί ως ταινία, μην πας να τη δεις.

Σκηνοθεσία: David R. Ellis
Σενάριο: Will Hayes, Jesse Studenberg
Πρωταγωνιστούν: Sara Paxton, Dustin Milligan και Chris Carmack
Κυκλοφόρησε: 2011
Bαθμολογία: 1/5

11 σχόλια:

  1. oxι αλλοι καρχαριες και ψαρακια για δολοφονοι!Κατι πιο πρωτοτυπο θα σκεφτουν εν ετη 2011?Ακομα γυρνανε εργα με καρχαριες που ειναι μια χαρα οι ταλαιπωροι!Η φυση τους ειναι τετοια,οχι και δολοφονοι επειδη ο ανθρωπος θελει να χωνεται παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν θέλετε να διαβάσετε ένα σοβαρό σχόλιο παρακαλώ παραλείψτε το δικό μου!!

    Βάλτε κύριε Hollywood ένα χρυσόψαρο δολοφόνο να χαρούν και αυτά τα μαύρα και αδικημένα πλάσματα!!! ή ακόμα καλύτερα βάλτε ένα χρυσόψαρο που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο γελοίο που έχω δει είναι με κάτι ιπτάμενα πιράνχας Piranha 2:The Spawning λέγεται η ταινία.Εκεί που λες ότι οι πρωταγωνιστές έχουν σωθεί αφού βρίσκονται εκτός νερού ξαφνικά βλέπεις τα πιράνχας να πετάνε.Νομίζω φαντάζεστε τι γέλιο έπεσε στη συνέχεια.Και το ακόμα πιο τρομερό της υπόθεσης είναι ότι μιλάμε για μια ταινία του James Cameron!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμενα παλι το πιρανχας 2 μου αρεσε,ηταν μεταλαγμενα ρε γιαυτο πεταγαν.εδω στο 1 εχει ενα πιρανχα με ποδια να περπαταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν ψιλοκουλή δηλαδή όλη η σειρά ταινιών με τα πιράνχας.Το πρώτο δεν το έχω δει αλλά αν μου λες ότι περπατούσαν κιόλας μάλλον καλύτερα που δεν την έχω δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μονο ενα στην αρχη,δεν ξερω γιατι το βαλαν,μια αλλη γαματη καλτ ταινια με μεταλαγμενα ανθρωπομορφα ψαρια ειναι το creatures from the abyss ΑΚΑ plankton του 1994,την ειχα δει πριν πολλα χρονια καταλαθος στην τιβι και δεν μπορω να την βρω πουθενα σε τορεντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://jiwang.org/international-movies/11168-creature-abyss-aka-plankton-1994-dvdrip.html για δες από εκεί μήπως την κατεβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χιλια θενξ φωτη κατεβηκε μια χαρα,την ειχα βρει σε isohunt demonoid κλπ αλλα δεν ειχε seeds,τελικα δεν ηταν οπως την θυμομουν αλλα ειχε 2 σκηνες που αξιζαν το ψαξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιράνχα 2!!! Πανηγύρι bloodfest και τρελό γέλιο. Ιταλική παραγωγή. Τώρα πως σκατά πέρασαν τα δικαιώματα στον Ιταλο Asonitis ή κάπως έτσι το όνομα του είναι άλλη ιστορία. Το πρώτο είναι εξαιρετικό και το υπογράφει ο Joe Dante. Όσο για το remake τα έσπασε. Πάντως η καλύτερη ταινία με ψάρια είναι το Jaws (Κορυφαίο) και πιστέψτε με δεν ευθύνεται τυχαία για το γεγονός πως όλοι χέζονται στο τι μπορεί να κρυβει ο βυθός. Γενικά για τους καρχαρίες τώρα είναι γνωστό πως δεν είναι serial killers ανθρωποφάγοι, αλλά το Jaws πέρασε εκείνη την εικόνα (το βιβλίο αρχικά και η ταινία που ακολούθησε λίγο μετά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάτι ακούγεται και για remake του Jaws(σιγά μην την γλίτωνε).Αν είναι ο Spielberg από πίσω έχω ελπίδες για κάτι καλό διαφορετικά...Κρίμα που δεν ζει ο Roy Scheider αν και θα ήταν γέρος τον έβλεπα ξανά να τα βάζει με τα σαγόνια του καρχαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Remake του JAWS??? Αν είναι δυνατόν. Είναι στην κατηγορία ταινιών που δεν μπορούν να γίνουν remake. Ελπίζω ο Stevie να το μπλοκάρει (έχει την δύναμη άλλωστε). Aς κάνουν reboot, ας κάνουν ότι γουστάρουν αλλά το κλασσικό δεν αγγίζεται. Είναι σαν να θέλεις να κάνεις remake τον Νονό, τον Σημαδεμένο, Τον Ταξιτζή, Το Γεράκι της Μάλτας, τον Εξολοθρευτή, Τον Ράμπο, το Καζαμπλανκα και άλλα τετοια κλασσικά. Ελεος! Ευτυχώς πάγωσε το remake του Escape From New York και ελπίζω να μην γίνει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...