Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Tribute to...Sexy Horror Girls 2

Το πρώτο αφιέρωμα στα sexy κορίτσια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε ταινίες τρόμου δεν θα μπορούσε να μην έχει και το sequel του. Οπότε με χαρά παρουσιάζω το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα sexy horror girls.
To αφιέρωμα μας θα ξεκινήσει με την Jessica Biel η οποία πρωταγωνίστησε στο remake της ταινίας The Texas Chainsaw Massacre το 2003.


Συνεχίζουμε με μία εκρηκτική παρουσία που μας έρχεται από τη γειτονική μας Ιταλία και αναφέρομαι στη Francesca Rettondini η οποία είχε εμφανιστεί στη ταινία Ghost Ship το 2002.


Denise Richard πρωταγωνίστρια στο φίλμ Valentine(2001).


Danielle Harris με παρουσίες σε ουκ ολίγες ταινίες τρόμου όπως το Hatchet 2(2010), το Blood Night(2009), το Halloween II(2009) και το Halloween(2007).


την America Olivo η οποία μας χάρισε μία εξαίσια ερμηνεία στο remake του Friday the 13th το 2009.


Το αφιέρωμα μας θα κλείσει με την Crystal Lowe η οποία έχει στο ενεργητικό της παρουσίες σε ταινίες όπως το Final Destination 3(2006), το Black Christmas(2006) και το Wrong Turn 2: Dead End(2007) από το οποίο είναι και το βίντεο που ακολουθεί.



Αν και γενικά τα sequel δεν φτάνουν την αξία των προκατόχων τους νομίζω πως με αυτό το αφιέρωμα ίσως καταφέραμε να καταρρίψουμε αυτό τον μύθο επιτέλους. Τι λέτε; 

15 σχόλια:

  1. εμενα μου αρεσε το πρωτο περισσοτερο,στο συγκεκριμενο δεν βοηθανε και οι φωτο,ναι μεν σεξυ ποζες αλλα δεν μοιαζουν με το πως ειναι στις ταινιες.
    απο αυτες ξεχωριζω την jessica που ειναι παντα ιδια και την ξερουμε απο εποχη 7th heaven και μετα την denise γιατι καποιες φορες ειναι πολυ ωραια αλλα καποιες αλλες οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ στηρίζω Ιταλία σε αυτό το αφιέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Danielle Harris και τα μυαλά τα μπλέντερ. Δεν ξέρω έχω μεγάλο soft spot για την συγκεκριμένη. Ευτυχώς πάντως που δεν έβαλες τo Halloween 4 γιατί, θα βαράγανε τα αλάρμ της Κορκολίτιδας χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα για το sequel...Δεν ξέρω κάντα τριλογία να βρούμε τον αδύναμο κρίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριλογία ή να το κάνω σαν το Friday the 13th δεκάδα και άνω;χαχαχα.Νομίζω πως μέχρι δύο καλά ήταν.Ίδωμεν βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα τώρα αφού σαν καλός "παραγωγός" θα δεις την τεράστια ανταπόκριση του κοινού και θα γίνει το θέμα όχι friday the 13th και τα sequel, αλλά ακόμα περισσότερα σαν τα Witch Craft τα οποία έχω χάσει το μέτρημα πόσα είναι μάλλον πάνε για νο14 ή κάτι τέτοιο. Βάλε τώρα που γυρίζει λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικά την προσωπική μου ανταπόκριση στα θέματα που βάζω παρακολουθώ.Χέστηκα αν τα δει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ναι ρε αυτό εννοείται, αλλά ξέρεις πως όσο το κοινό επιστρέφει, πάντα θα υπάρχει sequel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτός από το κοινό θα πρέπει να υπάρχει και ο "δολοφόνος" για να ασχοληθεί φίλε Snake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xμμμ...Μπορώ να πάρω το ρόλο? Αμά ειναι να κυνηγάω Dannielle Harris...έρχομαι και τσάμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα κάνω casting γιατί θα υπάρχει πολύ ζήτηση χαχαχα.Αξιοκρατικά πράγματα.χααχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λειπουν οι ιαπωνεζουλες ομως,τοσα ιαπωνικα (και οχι μονο) θριλερ με πρωταγωνιστριες μαθητριουλες κυκλοφορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες κανένα να ρίξω καμιά ματιά γιατί με Ιαπωνία δεν τα πάω καλά.Μοιάζουν πάντως και όλες μεταξύ τους ρε παιδί μου χαχαχαχα ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται.

      Διαγραφή
    2. egw tou xw pei na baloume kai iapwnika thrillerakia estw kai an einai idiaitera alla de thelei file E.V. axxaaxaxaax...pes tou gia ta koritsakia me tis karo foustitses kai ta kotsidakia pou pane sxoleiooooo.... axxaaxaxxxa

      Διαγραφή
  13. εχεις δικιο ρε γμτ,και να πεις οτι τις αναγνωριζουμε σαν ηθοποιους,μονο μια ξερω που παιζει σταθερα σε θριλερ (η οτι ειναι αυτο το πραμα)την Eihi Shiina,οποιο ιαπωνικο η ασιατικο και να δεις καποιο μπιμπελο θα βρεις.
    ειδα το κορεατικο i saw the devil προσφατα,πολυ καλο.παιζει και ο τυπος που επαιζε στο ολντ μποη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...