Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Wrong Turn 4

Παρέα εφήβων χάνουν το δρόμο τους στην εκδρομή που πραγματοποιούν με τα snowmobile τους. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι να βρούν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμένο άσυλο που τώρα ποια είναι η κατοικία ψυχοπαθών κανίβαλων δολοφόνων. Είναι η κατοικία των αδερφών Hilliker.
Η σειρά ταινιών Wrong Turn ομολογώ ανήκει στις splattεριές που εκτιμώ ίδιαίτερα. Εδώ έχουμε φτάσει αισίως στο τέταρτο μέρος της σειράς με την αρχή της ταινίας ουσιαστικά να αποτελεί prequel όλων των προηγούμενων. Έτσι στην αρχή της ταινίας βρισκόμαστε στο 1974 παρακολουθώντας τη γνωστή οικογένεια κανιβάλων Hilliker να βρίσκεται κλεισμένη σε άσυλο ψυχικά διαταραγμένων ανθρώπων και το πώς τελικά θα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τα κελιά τους για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ που δεν είναι τίποτα άλλο από το ατελείωτο σφαξίδι. Στη συνέχεια η ταινία μεταφέρεται στο 2003 και παρακολουθούμε πως μία παρέα εφήβων θα πέσει στα χέρια τους(απλά τα πράγματα). Το αίμα ρέει άφθονο σε όλη τη διάρκεια της ταινίας ενώ οι εντυπωσιακοί θάνατοι και ακρωτηριασμοί των δύστυχων θυμάτων είναι και σε αυτή τη συνέχεια το μεγάλο ατού της. Οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες κάνουν και με το παραπάνω αισθητές τις παρουσίες τους αλλά παρ ΄όλα αυτά τη δόξα τους την κλέβει η συμπαθής κατά τα άλλα παρέα των αδερφών Hilliker. Προσοχή οι φίλοι των splatter ταινιών πρέπει να τη δουν οπωσδήποτε(και γενικά όλη τη σειρά των ταινιών Wrong Turn θα συμπλήρωνα) καθώς περιέχει κάποιες σκηνές εξόντωσης που θα τους μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Σκηνοθεσία: Declan O΄Brien
Σενάριο: Declan O΄Brien
Πρωταγωνιστούν: Dean Armstrong, Blane Cypurda και Tenika Davis
Κυκλοφόρησε: 2011
Βαθμολογία: 4/5



5 σχόλια:

  1. Επιτέλους, υποθέτω πως η ταινία εμφανίστηκε στα γνωστά ιντερνετικά στέκια.

    Και γαμώ τα franchise είναι τα wrong turn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε το είδα και πέθανα στα γέλια...Είναι τέλειο!!!χαχαααα,,,και πεθαίνουν και όλοι με τόσο αλλόκοτους τρόπους...Γαμάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σειρά ταινιών Wrong Turn έχει ίσως τους πιο εντυπωσιακούς θανάτους στις ταινίες του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...