Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Wolf Creek

Η εκδρομή ενός αγοριού και δύο κοριτσιών στο Wolf Creek θα εξελιχθεί σε εφιάλτη όταν τη βλάβη του αμαξιού τους θα προσφερθεί να φτιάξει ένας ψυχοπαθής δολοφόνος.
Το Wolf Creek είναι η δεύτερη συνεχόμενη ταινία που παρουσιάζω στο blog και η οποία μας έρχεται από την Αυστραλία. Αυτή τη φορά όμως μιλάμε για μία πολύ καλή προσπάθεια. Το πρώτο μισάωρο της ταινία είναι διαδικαστικό καθώς παρακολουθούμε ξέφρενα πάρτι νεαρών, την προετοιμασία του road trip των ηρώων μας και διάφορα αξιοθέατα της υπαίθρου της Αυστραλίας. Από το μισάωρο και μετά αρχίζει η μάχη της επιβίωσης για τους πρωταγωνιστές μας για να ξεφύγουν από τα χέρια του ψυχοπαθή δολοφόνου που τους έχει πιάσει ομήρους. Ο John Jarratt στο ρόλο του βλάχου-ψυχάκια δίνει ρέστα με την ερμηνεία του ενώ και το υπόλοιπο cast μας προσφέρει δυνατές ερμηνείες κατά τη διάρκεια του ανελέητου κυνηγητού του θύτη με τα θύματα του. Οι σκηνές και οι ατάκες που θα σας μείνουν αποτυπωμένες στο μυαλό είναι αρκετές(με κορυφαία για μένα της σκηνής της σύγκρισης του μαχαιριού του δολοφόνου με αυτό του θύματος) κάνοντας τη ταινία μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση από τη χώρα των καγκουρό. Τελικό συμπέρασμα δείτε τη και προσοχή στο δρόμο.

Σκηνοθεσία: Greg McLean
Σενάριο: Greg McLean
Πρωταγωνιστούν: Nathan Phillips, Cassandra Magrath και John Jarratt
Κυκλοφόρησε: 2005
Βαθμολογία: 3/5


1 σχόλιο:

  1. ωραια ταινια,οταν την ειχα δει νομιζα θα ειναι μαπα αλλα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη και το τοπιο της αυστραλιας της δινει μια διαφορετικη ατμοσφαιρα. "head on a stick" αυτη ηταν απο τις πιο εντονες στιγμες της ταινιας για μενα,ειχα φρικαρει χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...