Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Underworld: Awakening Trailer Και Poster

Σήμερα βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η τέταρτη συνέχεια της σειράς ταινιών Underworld. Στο πρωταγωνιστικό ρόλο συνεχίζει να είναι η κουκλάρα-κορμάρα Kate Beckinsale. Ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Mans Marlind και Bjorn Stein και το σενάριο ο Len Wiseman. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

To poster της ταινίας

10 σχόλια:

  1. O Len είναι ο δημιουργός του franchise. Και κρίμα που δεν κάθεται στη καρέκλα και σε αυτό. Τον τύπο τον λάτρεψα με τη δουλειά που έκανε στο Die Hard 4.0 Πραγματικά το έφερε σε επίπεδα John Mctiernan στα καλά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το Underworld το εγκατέλειψα μετα το δεύτερο μέρος.Νομίζω πως πια δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο εκτός από το να βλέπεις την Kate Beckinsale να κυκλοφορεί με τα δερμάτινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yummy...women-leather-pvc-latex κτλ...

      Ούτε καν θυμάμαι αν έχω δει το δεύτερο. Έχω μείνει στο πρώτο μάλλον.

      Διαγραφή
    2. Δεν χάνεις και τίποτα που δεν το έχεις δεί.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Όμως λόγω φορολογικής δήλωσης ας παραμείνουμε στη χειρωνατική...Γαμώτο! Να μην λέγομαι Βαρδινοjohn!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι απαραίτητο να γίνουμε πλούσιοι για να την κερδίσουμε Snake τα έχει με τον Len Wiseman οπότε αν γυρίσουμε καμιά ταινία ίσως έχουμε πιθανότητα.χαχααχαχαχαχαχα
      Εγώ πάντως γράφω ήδη το σενάριο.

      Διαγραφή
  4. το ειδα,μετριοτατο,και οπως τελειωνει σου δειχνει οτι μαλλον θα βγει και συνεχεια,περα απο την μαχη της γκομενας (που εχει μεγαλωσει πλεον) με τον λυκανθρωπο χαλκ δεν εχει απολυτως τιποτε αλλο η ταινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To συγκεκριμένο franchise έχει τελειώσει εδώ και καιρό για μένα φίλε E.V.Ο μόνος λόγος που θα το έβλεπα θα ήταν για την τύπισσα που παίζει και σε αυτή την περίπτωση πάντως πολύ πιθανόν να μην το έβλεπα ολόκληρο το εργάκι.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...