Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Maniac Remake Teaser Trailer





















Στo φεστιβάλ των Καννών προβλήθηκε ένα teaser trailer του remake του κλασικού φίλμ του 1980 Maniac. Αν και τα remake δεν μου αρέσουν(όπως και στους περισσότερους) παραθέτω το teaser trailer της ταινίας. Στο remake να αναφέρω ότι πρωταγωνιστεί ο δαχτυλιδοκουβαλητής Elijah Wood(ρε...τον Frodo). Στη σκηνοθεσία έχουμε τον Franck Khalfoun(Wrong Turn At Tahoe) ενώ στο σενάριο τους Alexandre Aja και Gregory Levasseur σεναριογράφοι της ταινίας P2(2007).

11 σχόλια:

  1. αποκλειεται να ειναι χειροτερο,η αληθεια ειναι οτι το μανιακ δεν βλεποταν.και ο ελαητζας ειναι καλος ηθοποιος οπου τον εχω δει μου αρεσει (εκτος απο τον αρχοντα που μου ηταν αδιαφορος).
    θα βγει ριμεηκ λεει και του μανιακ κοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν αφήσει τίποτα φίλε E.V.Κάτσε και μέτρα remake.Carrie,Evil Dead,Maniac,Suspiria και σε Sci-fi φάση Total Recall.Γάμησε τα.Μηδέν έμπνευση για κάτι καινούργιο.To Outpost ΙΙ το βρήκες;

      Διαγραφή
    2. το outpost 2 το βρηκα,εκατσα να το δω αλλα...το βαρεθηκα,η πρωτη ταινια ειχε το νεο στοιχειο και ο θεατης την αγνοια,η δευτερη δεν ειχε να δωσει κατι ενδιαφερον,ετσι μου φανηκε εμενα δλδ,,ειδα ομως ολοκληρο το γκοστ ραηντερ2!ωραιο ηταν,ακομα χειροτερο απο το πρωτο και ο νικολας εδωσε ρεσιταλ παλι,ειχε κατι σκηνες για οσκαρ,οπως αυτη που ειναι πανω στην μηχανη και προσπαθει να μην αλλαξει σε γκοστ ραηντερ,ειχε και τρομερο καστ επαιζε ο ντανκαν μακλαουντ ο οριτζιναλ,ο τρελοσεριφης απο το ριμεηκ του τεξας τσεηνσο μασακερ.πως να βαρεθεις?

      Διαγραφή
    3. Εγώ σου είπα το Ghost Rider δεν μου άρεσε καθόλου.Νομίζω ότι το πρώτο ήταν δέκα φορές καλύτερο.Πάντως να σημειωθεί ότι δεν ήμουνα και ποτέ fan του συγκεκριμένου ήρωα οπότε ίσως να παίζει και αυτό το ρόλο του.
      Πέτυχα το War Of The Dead.Πάλι zombies και nazis αν ενδιαφέρεσαι.Εγώ θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα από αυτού του είδους τις ταινίες(πολλοί ναζί μαζεύτηκαν τώρα τελευταία χαχαχαχα) γιατί λέω να δω το The Pact αν και μου φαίνεται ότι θα είναι μούφα.

      Διαγραφή
    4. σωστος,
      το δε πακτ το εχω προγραμματισει για σημερα,
      και σειρα εχουν τα the road (2012)
      the raid:redemption (ας δουμε και λιγο ξυλο)
      και το the watermen,για να δουμε τι θα δουμε.
      ειδα το τρεηλερ του γουορ οφδε ντεντ,ενδιαφερον αλλα οχι για τωρα,ελπιζω οι ναζι αυτη τη φορα να ειναι οντως ζομπι η τερατα και να μην πυροβολουν με οπλα οπως στο αουτποστ.

      Διαγραφή
  2. τελικα μονο μουφα δεν ηταν το the pact

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε;Με πόρωσες θα κάτσω να το δω πολύ πιο σύντομα απ' ότι υπολόγιζα.

      Διαγραφή
    2. ειδες?ωραιο ηταν τελικα και καπως διαφορετικο,η τελευταια σκηνη θα μπορουσε να ελειπε βεβαια,αλλα οι αντιδρασεις τις πρωταγωνιστριας ηταν απο τις πιο ρεαλιστηκες που εχω δει.
      το raid redemption το προτεινω ανεπιφυλακτα,της πουτανας γινεται.
      το the watermen μην το δεις ποτε χαχαχα φαινεται για καλο σλασερακι καλογυρισμενο κλπ αλλα...δεν ειναι τελικα.

      Διαγραφή
    3. Κυκλοφορεί και το Piranha 3DD σε hdrip παίδες.

      Διαγραφή
  3. Ρε συ E.V είχε ρόλο ο R. Lee Ermey στο Ghostrider 2? Ο(σερίφης ή καλύτερα drill instructor από το Full Metal Jacket και φυσικά real veteran)

    Το Οutpost 2 οντως απο τη στιγμή που το ξέρεις το στόρι χάνει. Βλεπόταν αλλά όχι με την ίδια προσήλωση με το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειχε τον ρολο του διαολου,και ο χαηλαντερ τον ρολο ενος μοναχου,ο νικολας γκεητζ χειροτερος απο ποτε.
      και να φανταστεις οτι στις αρχες του ηταν απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.
      επισης ο αλλος κακος της ταινιας ο ντιγκεη ειναι ιδιος ο παρουσιαστης του μπλινκ που δειχνει τα ξημερωματα στο σκαι.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...