Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Carl

Νεαρός ζει μαζί με την μητέρα του, την κόρη του και τις εκάστοτε αιχμάλωτες ερωμένες του σε απομονωμένο σπίτι κάπου στην Αμερική.
Το Carl είναι μία ταινία η οποία δεν μπορεί να ξεφύγει από το σωρό ταινιών αναλόγου ύφους και υπόθεσης. Η ταινία αναμασά το χιλιοπαιγμένο μοτίβο του οιδιπόδειου σύμπλεγματος μεταξύ μάνας και γιου χωρίς να καταφέρνει όμως να μας προσφέρει κάτι διαφορετικό στην μυθολογία του όλου θέματος. Ο Carl  ή αλλιώς ο ψυχοπαθής με το σεμεδάκι(ναι καλά το διαβάσατε, αφού όταν είναι να επιτελέσει τις αποκρουστικές του πράξεις φοράει στο κεφάλι του ένα σεμεδάκι προφανώς ραμμένο από τα χέρια της αγαπημένης του μητέρας) έχει σαν στόχο να αιχμαλωτίζει κατά καιρούς γυναίκες που του γυαλίζουν με απώτερο σκοπό να τις αφήσει έγκυες και αφού γεννήσουν το παιδί του να τις εξοντώσει.
Εκεί τελειώνει και η όποια πρωτοτυπία του φίλμ με το μενού στη συνέχεια να έχει αρκετή βαρεμάρα, ίσως την χειρότερη sex scene που έχω δει το τελευταίο καιρό σε ταινία(συνίσταται μόνο στους fans των grannies) και με μία πινελιά στο φινάλε από σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι, κάτι το οποίο όμως μάλλον καταφέρνει να χειροτερέψει την κατάσταση παρά να την βελτιώσει.

Σκηνοθεσία: Greg Daniel
Σενάριο: Greg Daniel
Πρωταγωνιστούν: Robert Pralgo, Cheri Christian και Matt Cornwell
Κυκλοφόρησε: 2012
Βαθμολογία: 1/5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...