Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Exists Clip Και Trailer






















Η Bigfootmania καλά κρατεί καθώς τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια βομβαρδιζόμαστε από ταινίες σχετικές με το συμπαθές μας Μεγαλοπόδαρο. Επόμενη ταινία αναλόγου θέματος είναι το Exists του σκηνοθέτη του The Blair Witch Project, Eduardo Sanchez. Ακολουθούν δύο clipάκια και ένα trailer.




3 σχόλια:

  1. η αφισα με το δεντρο που εχει ξεριζωθει και ειναι καρφωμενο αναποδα στο αυτοκινητο μου φαινεται λιγο αστεια, το ταινιακι φαινεται καλο παντως.
    δεν καταλαβαινω γιατι ασχολουνται με τον bigfoot που υποτιθεται δεν ειναι καποιο επιθετικο η σατανικο ειδος και όχι με το παρόμοιο wendigo (ζει στα βουνα, γοριλλολυκανθρωπος) που ειναι απο την φυση του evil και ταιριάζει σε ταινία τρόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην Usa θα πρέπει να είναι το εθνικό τους τέρας.
      Το καλό με το συγκεκριμένο φιλμ είναι ότι φαίνεται θα δούμε περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα φιλμ που έχουν κυκλοφορήσει για το ίδιο θέμα τον Bigfoot.Τα άλλα που έχουν κυκλοφορήσει άντε να τον έδειχναν για πέντε δευτερόλεπτα.Στην μεγαλύτερη διάρκεια μας έδειχναν το δάσος, χνάρια και ιστορίες.

      Y.Γ πολύ νέκρα η φετινή χρονιά από άξια αναφοράς θριλεράκια.

      Διαγραφή
    2. όντως, εχουν βγει τρεις συνεχειες ωραιων ταινιων, the dead 2, the pact 2 και dead sno 2, απο αυτα μονο το dead sno 2 εχω δει που ειναι αρκετα καλο αλλα πιο κωμωδια απο το πρωτο.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...