Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Extraterrestrial

Παρέα εφήβων πηγαίνει στο δάσος για weekend. Εκεί όμως οι εξωγήινοι παραμονεύουν...
Το νέο πόνημα των Vicious Brothers(Grave Encounters 1 και 2) παραγωγής και του "δικού" μας Πάρη Κασιδόκωστα ασχολείται με τους εξωγήινους αποτείωντας φόρο τιμής σε ταινίες, σειρές και σε ότι έχουμε διαβάσει και δει σχετικά με αυτούς στα χρόνια κυρίως της νιότης μας. Οι sci-fi fans θα αναγνωρίσουν στο φιλμ σκηνές που θυμίζουν κάτι από τις Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου μέχρι και τα X-Files και από τo The Thing μέχρι και το War Of The Worlds. 
Οι εξωγήινοι και σε αυτό το δημιούργημα είναι εδώ, κυνηγώντας τα θηράματα τους(εμάς δηλαδή) μπλέκοντας την επιστημονική φαντασία με το horror σε ένα αποτέλεσμα υποτονικό, με εξάρσεις οι οποίες δυστυχώς δεν είναι ικανές να σώσουν το φιλμ από τo να χαρακτηριστεί κακό. Ο Michael Ironside(Scanners, Total Recall και τόσα άλλα) στο ρόλο του βετεράνου από το Βιετνάμ στρατιώτη και νυν έμπορα ναρκωτικών προσπαθεί να σώσει το φιλμ, αλλά δυστυχώς και η δική του προσπάθεια ίσως και λόγω της μικρής του παρουσίας αποβαίνει μάταιη. 
Στο φινάλε καταλήγουμε να βλέπουμε ένα σόου από πολύχρωμα φωτορυθμικά και γλιτσιασμένα πλάνα των πρωταγωνιστών, με το φλαμπέ στο τέλος ίσως να αποτελεί και μία κάποια λύτρωση για το θεατή.

Σκηνοθεσία: Vicious Brothers
Σενάριο: Vicious Brothers
Πρωταγωνιστούν: Βritanny Allen, Freddie Stroma και Melanie Papalia
Κυκλοφόρησε: 2014
Βαθμολογία: 1.5/5 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...