Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Wrong Turn 6: Last Resort






















O Danny μαζί με τους φίλους του πηγαίνoυν στο Hobb Springs, ένα παλιό ξενοδοχείο βαθιά μέσα στο δάσος της Δυτικής Virginia. Εκεί ο Danny θα έρθει σε επαφή με το παρελθόν της οικογένειας του.
Πρώτον μόλις ακούς Wrong Turn ξέρεις τι να περιμένεις. Δεύτερον αυτό το franchise δεν λέει να πεθάνει(και δεν το θέλω κιόλας) φτάνοντας αισίως στο έκτο μέρος το οποίο είναι καλύτερο από το πέμπτο και σε παραγωγή και σε πλοκή αλλά με λίγο λιγότερη δράση απ' όσο ήθελα. Όχι πως δεν έχει τους γνωστούς εντυπωσιακούς θανάτους αλλά νομίζω ότι ο δημιουργός του φιλμ(Valeri Milev ο οποίος αντικατέστησε τον κουρασμένο πια Declan O' Brien και ακούγεται ότι θα σκηνοθετήσει και την επόμενη συνέχεια) ασχολήθηκε λίγο περισσότερο με την εξέλιξη του στόρι και με τις ερωτικές σκηνές απ' όσο θα έπρεπε. Τρίτον το Wrong Turn 6: Last Resort αποτέλεσε για μένα ένα καλό ξεχαρμάνιασμα από τις μαλακίες που έχουν δει φέτος τα μάτια μου. Τέταρτον όταν γράφω για ταινία Wrong Turn δεν είμαι αντικειμενικός. Αυτάαααα.

Σκηνοθεσία: Valeri Milev
Σενάριο: Frank H. Woodward
Πρωταγωνιστούν: Sadie Hatz, Anthony Ilott και Aqueela Zoll
Κυκλοφόρησε: 2014
Βαθμολογία: 4.5/5

3 σχόλια:

  1. Wrong Porn :P , οντως οι ερωτικες σκηνες ειναι οσες και οι φονοι, δε με χαλασε παντως γιατι δειχνει το back story των inbreds, αυτο που με χαλασε οπως και στα προηγουμενα ειναι η ποιοτητα του μεηκαπ/μασκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ειδικά το πρώτο γκομενάκι έχει ήδη μπει στα υπόψιν για το επόμενο horror sexy girls tribute.Τώρα για τις μάσκες σε όλα ίδιας ποιότητας δεν ήταν;Δεν θυμάμαι σε αυτό τον τομέα κάποια διαφορά.

      Διαγραφή
    2. το πρωτο και μενα μου εκανε εντυπωση, πολυ προσεγμενο, ολα τα γυμνα της ταινιας ειναι προσεγμενα, πολλες φορες σε low budget horror και οχι μονο βλεπεις πολυ αλλα αθλιο γυμνο, χασαπικο, ισως ο σκηνοθετης εχει προυπηρεσια σε soft porn, αν θες να βαλεις γκομενακι κορυφη στο horror sexy girls tribute δες το Gone Girl, δεν ειναι χορορ αλλα αρκετα θριλερ ωστε να δικαιολογειται η παρουσια του.
      Αν θυμαμαι καλα στα δυο πρωτα wrong turn οι inbreds ηταν περισσοτεροι αλλα και καλυτεροι εμφανισιακα, πρεπει να το τσεκαρω.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...